Handelspand te koop Heuvelland

Gratis waardebepaling
Erkend vastgoedmakelaar
Een passie voor huizen en vastgoed

Handelspand te koop in de gemeente Heuvelland

Bent u op zoek naar een handelspand dat te koop staat in de gemeente Heuvelland? Bekijk dan snel ons aanbod aan handelspanden en vind de perfecte match voor uw onderneming. De missie van Immo Droom uit Poperinge is het realiseren van dromen. Dat uiten wij door middel van onze doelgerichte en transparante werkwijze en de persoonlijke houding tegenover de klant. Zo vindt u snel het ideale handelspand dat te koop staat in of nabij Heuvelland.

op zoek naar een nieuwe woning?
Bekijk dan eens ons aanbod!

Een exacte waardebepaling voor ieder handelspand dat te koop wordt gezet in Heuvelland

Als een handelspand of ander type vastgoed te koop wordt gezet in de gemeente Heuvelland, zorgen wij eerst voor een correcte schatting. Dat is namelijk cruciaal voor het dossier. Wij komen hiervoor ook persoonlijk langs in het handelspand in Heuvelland en vragen de nodige documenten op om het pand te koop te zetten. Dat doen we voor alle immo die te koop staat nabij Heuvelland. Als u bijvoorbeeld besluit om grond in Heuvelland te koop te zetten, dan komen we evengoed langs om de waarde te betalen. Dit is ook handig voor de koper, want zo heeft u meteen een goed beeld van het kostenplaatje. U zult dus niet voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer u bij ons een handelspand koopt.

 

Pand - Immo DroomHuis - Immo Droom

 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek

Bent u op zoek naar een handelspand of bijvoorbeeld een huis dat te koop staat in Heuvelland? Kom dan langs in ons immokantoor in Poperinge, vlak naast Heuvelland, voor een persoonlijk gesprek. Door onze kleinschaligheid kunnen wij vaak direct tijd voor u vrijmaken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Neem contact met ons op via 057 377 570 of mail naar info@immo-droom.be. Bent u van plan om zelf een handelspand of een woning te verkopen in Heuvelland? Schakel dan zeker ook onze professionele hulp in.