EEN HUIS VINDT U OVERAL WIJ VINDEN DE THUIS.
donderdag, 22 mei 2014 09:44

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In het hartje van Poperinge, op amper 75 meter van de Markt, vind je vastgoedmakelaar Immo Droom, deze werd opgericht door de jonge en ambitieuze Delphine Pareyn. Sinds kort krijgt ze ondersteuning, versterking door Pieterjan, met wie ze ondertussen een sterk en goed op elkaar ingespeeld team vormt. Maar hun allergrootste troef? Die is zonder twijfel de persoonlijke aanpak bij elke klant!

 

“WIJ WILLEN DROMEN WAARMAKEN”

 

“Ondertussen ben ik 9 jaar actief in de immobiliënsector,

 

“Zelf heb ik een voorliefde voor mooie landelijke en moderne/tijdloze huizen en het was dan ook mijn droom om die passie te kunnen delen met potentiële kopers en verkopers”, vertelt ze spontaan. “In ons aanbod vind je een gevarieerd aanbod, doch zijn landelijke woningen des te meer omdat die eigen zijn aan de mooie, rurale streek waarin we actief zijn. We spitsen ons echter niet toe op één bepaalde niche, maar verkopen en verhuren alles waar potentieel in zit. We willen iedereen helpen!”

 

Volledige begeleiding en een uitstekende service zijn dan ook de stokpaardjes van Immo Droom. “We streven ernaar om met elke klant een goede relatie te onderhouden, zelfs na het ondertekenen van de akte. In ons zevenjarig bestaan kunnen we vol trots terugkijken op heel wat tevreden klanten, met velen onder hen hebben we nog steeds een bijzonder goed contact. Het feit dat we altijd heel eerlijk zijn en een open aanpak hanteren, draagt daar zeker toe bij. We maken er een erezaak van om snel te reageren en flexibel te zijn. Van dinsdag tot en met zaterdag; we staan altijd paraat om iemand te helpen bij het verkopen of verhuren van een woning.”

 

“De kleinschaligheid van Immo Droom is eveneens een troef, want daardoor verloopt alle communicatie steeds door 2 personen, door Pieterjan en mezelf. “Bij ons word je niet van de ene tussenpersoon naar de andere gestuurd. Omdat we zo nauw samenwerken, vullen we elkaar perfect aan. Door het steeds snel ageren kunnen we de klant vaak de beste deal aanbieden!”

 

En daarbij worden kosten noch moeite gespaard. “Bij de verkoop van een pand stellen we alles in het werk om het vastgoed optimaal voor te stellen. Enkele tools die we hiervoor gebruiken zijn: luchtfoto’s genomen door een hoogtestatief of we maken gebruik van dronereportages. Op die manier kunnen we panden die landelijker gelegen zijn, extra in de verf zetten door ook de prachtige omgeving in beeld te brengen. Ook voor niet alleenstaande of rijwoningen maken we gebruik van professionele foto’s, dit allemaal om het vastgoed optimaal voor te stellen aan mogelijke kopers.”

 

“Wij willen dromen waarmaken”, besluit Delphine. “Niks mooier dan de blije gezichten van iemand die zijn of haar droomhuis heeft kunnen kopen. Daar doen we het voor!”

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.