Immokantoor Poperinge
vrijdag, 15 januari 2021 13:10

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Immokantoor in Poperinge

Immo Droom is een immokantoor gelegen in Poperinge, West-Vlaanderen. De belangrijkste waarden zijn voor ons eerlijkheid, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Een goede band met zowel de koper als de verkoper vinden wij belangrijk. Een wederzijds vertrouwen tussen alle partijen is uiterst belangrijk en zorgt voor de beste uitkomst. Wij luisteren daarom naar de wensen van beide partijen om ieders droom werkelijkheid te maken. Voor een ervaren en professioneel immokantoor kom je dus langs bij Immo Droom in Poperinge, West-Vlaanderen.

Ervaar de vlotte service van ons immokantoor in Poperinge, West-Vlaanderen

Bij het immokantoor van Immo Droom in Poperinge, West-Vlaanderen, ben je niet alleen verzekerd van een professionele aanpak, maar ook van vlotte service. Ondanks dat wij de tijd nemen voor onze klanten, gaan wij snel en efficiënt te werk. Dit is grotendeels te danken aan onze opgebouwde ervaring door de jaren heen. Als erkend vastgoedmakelaar hebben wij een passie ontwikkeld voor huizen en vastgoed. Dit uit zich in een deskundige expertise voor bijvoorbeeld een exacte waardebepaling.

Laat een gratis waardebepaling doen door onze experts

Wil je graag de exacte waarde weten van jouw huis of appartement? Dan kun je bij immokantoor Immo Droom in Poperinge, West-Vlaanderen, een gratis waardebepaling laten doen. Je vult online een formulier in, waarna wij graag een keer persoonlijk bij je langskomen om de staat van het pand te bepalen. Na het ontvangen van de nodige documenten doen wij met onze ervaring en expertise een exacte waardebepaling.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je jouw pand wilt verkopen of juist een pand wilt kopen via een immokantoor, helpen wij van Immo Droom in Poperinge, West-Vlaanderen, je graag verder. Je kunt langskomen in ons kantoor of even contact opnemen door te bellen naar 057 377 570, of te mailen naar info@immo-droom.be. Wij staan graag voor je klaar met een persoonlijke aanpak. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.